Archive for August, 2016

Star Wars…

Posted: August 9, 2016 in Uncategorized

Baru tonton episode 2, punya la seksa nak abiskan, harapkan grafik ja ohsem, lain… Neeehhh… Lakonan yang lemah, storyline lousy, macam terlalu banyak babak yang cuba di sumbat jadi satu, aku memang bukan peminat star wars dan mintak maaf la pada kipas susah mati cerita ni tapi, sayang, cerita ni tak sampai, penyampaian yang sangat teruk. 

Tak tau la episod lain macam mana, Baru tengok hat ni. Harap2 lebih elok la kot.